5 lucruri despre achizitia scaunelor

Cum să iei cele mai bune decizii când cumperi scaune în vara 2020

                                                                                                                                   

 

loturi diferite – culori diferite

Dacă trebuie să cumperi patru, șase sau mai multe scaune din aceeași culoare, iar momentan sunt disponibile doar trei, recomandarea este să aștepși până la reintrarea în stoc a noului. Această alegere asigură continuitatea de culoare și de nuanță a scaunelor amplasate în aceeași locație, deoarece, complexitatea expresiilor cromatice variază uneori în mod semnificativ. Spre exemplu, în funcție de lot, culoarea de bază mov poate înclina spre prună putredă sau poate exprima mai mult liliachiul. La fel și în cazul culorii verzi sau turcoaz. Sunt situații în care notele înalte de culoare pot fi cele de măr verde sau de pepene. Iar turcoazul la rândul lui poate primi veleități de smarald sau de bleu ciel.
                                                                                                                                                                                                                                                                                   
 

nu toate scaunele sunt create egal

Chiar dacă imaginile indică un grad de asemănare aproape identic, șansele reale sunt ca fiecare portal web să vândă în mod esențial un scaun diferit. Chiar și cu tipare identice, diferențele principale indica grosimea buretării (înaltă sau de joasă densitate), grosimea plăcilor de susținere a șezutului și a spătarului, rezistența la încărcarea specificată pe întreaga durată a garanției, calitatea stofelor și a cusăturilor, vechimea produselor în depozit, temperatura optimă de depozitare. Referitor la funcțiile și funcționalitățile oferite, scaunele pot arăta identic, însă pot avea în plus sau în minus anunite coveniențe, mai precis, mecanisme de reclinare cu balans cu 3,5 sau 7 poziții, pistoane pneumatice garantate 1000, 3000 sau 5000 de cicluri, role special dedicate scaunelor care suportă exploatare în exces de 100 de kg, pivotare în jurul axului pentru scaunele nedotate cu piston. În mod ideal fiecare producător livrează ceea ce i se cere, dar în final, doar aparențele sunt singurul lucru care rămâne iefin.
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               

uzul mixt este ok

Trendul industrial de catifea și pardoseli din beton lăcuit captează tot mai mult imaginația. Astfel, finisajele industriale reîmprospătează în mod activ identitatea vizuală atât în locațiile rezidențiale cât și în cele comerciale. Poți duce astfel rezidențialul în industrial sau poți capta notele industriale în propriul living. Fie că îți propui să induci o atmosferă de vitalitate latină sau una de surdină anglo-saxonă, opțiunile încep să dobândească un caracter cross-funcțional. Prin urmare se dovedește că scaunele de relaxare sunt o alegere excelentă pentru saloanele de înfrumusețare și nu doar pentru sufragerie, iar scaunele de bar cu șezut din lemn specifice zonei horeca, reprezintă o alegere fiabilă pentru familiile cu copii care încă nu ajuns la vârsta adolescenței. În ultimul an, ponderea cea mai mare o are transferul de la industrial spre rezidențial. Lemn lăcuit, suduri la vedere și cadre ranforsate cu tije metalice estetizate, par să devină noul ok în decorul rezidențial. Coincidență sau nu, vă lăsăm pe dumneavoastră să decideți. Explozia interesului față de tapițeriile gri însă, pare să creioneze un argument destul de solid în favoarea acestei ipoteze.
                                                                                                                                                                                                                                                                                                             

de ce apar probleme de calitate

Acestea apar și sunt de două tipuri. În primul rând pentru a menține un preț competitiv, majoritatea scaunelor importate provin din zona țărilor din Asia de Est. În general toate containerele cu produse de import petrec un minim de 45 - 60 de zile pe mare. În unele situații inevitabile de altfel, durata de expundere la furtunile oceanice și la condițiile de umiditate extremă afectează aproximativ 1-2% din produse. Uneori devine relevantă chiar și poziționarea containerului pe vas. Este un risc asumat și devine evident așadar faptul că, nu putem exercita vreun control asupra condițiilor meteo maritime și bineînțeles nici logistica de încărcare a containerelor pe vas. Produsele afectate de intemperiile oceanice sunt în general cele finisate cu suprafețe cromate. Mai precis, pistonul și steaua cu cinci brațe a scaunelor mobile, suportul unor scaune de bar și cadrul unor scane de bucătărie. Al doilea tip de probleme are legătură cu defectele de fabricație. Acestea afectează un procentaj similar de 1-2% din produsele importate. Cele mai reclamate probleme sunt găurile perforate greșit în panoul șezutului, fapt care previne instalarea cu precizie a cadrelor sau a mecanismelor de susținere ale scaunului. Din păcate aceste lucruri nu pot fi aflate în avans, deoarece pentru a păstra integritatea de produs nou cu garanție a scaunelor, nu desigilăm cutiile. Verificările inițiale se fac la recepție prin sondaj și nu surprind întotdeauna excepțiile legate de caracterul neconform al unui totuși număr relativ mic de produse. But as the word goes, it’s not always rosy and dandy. Pentru toate aceste cazuri însă, depunem eforturi susținute să înlocuim în cel mai scurt timp posibil componentele defecte cu altele noi, verificate. Inițierea expediției cu produsele înlocuitoare în general are loc în aceeași zi cu recepția notificării problemei, fără vreun cost suplimentar pentru beneficiar. În zilele lucrătoare, remedierea completă a situației se realizează într-un interval de 24-48 de ore.
                                                                                                                                                                                                                                                                                 

de ce apar întârzâieri

Întârzâierile sunt influențate de mai mulți factori iar scenariile pot fi multiple. Spre exemplu pot apărea situații în care un produs de succes nu mai este oferit de către producătorul actual. În acest caz achizitorii sunt nevoiți să identifice noi furnizori care să livreze calitativ-cantitativ produsul cu specificațiile indicate. Un alt motiv se datorează situației economice globale în care toate lucrurile se mișcă mai încet. Redeschiderea liniilor de producție și repornirea economiilor globale, aduc o doză de optimism foarte bine venită. Aceste situații, uneori adaugă un minim de 30 de zile la intervalul maritim de aproximativ 60 de zile. Totuși, există situații când produsele sunt recepționate în mai puțin de 90 de zile lucrătoare inclusiv proceduri portuare. 
                                                                                                                                                                      

Un briefing de criză destinat semenilor cu "scaun la cap"