5 motive sa decorezi casa cu catifea

5 motive sa decorezi casa cu catifea
Dacă nu ați ghicit până acum, astăzi pe blog vorbim despre catifea. Cu fibre uimitor de moi și o textură netedă și strălucitoare, catifeaua poate transforma chiar și cel mai simplu obiect de mobilier într-o operă de artă. Dar catifeaua poate fi și intimidantă. Întrebări precum: Nu este catifeaua puțin prea extravagantă pentru interioarele moderne, sau, nu este cumva materialul prea greu de îngrijit?, reflectă îngrijorări destul de des întâlnite. Suntem aici pentru a risipi aceste zvonuri și pentru a vă anunța că materialul de catifea este o opțiune practică pentru orice casă. Vă scriem astăzi pentru a clarifica aceste nelămuriri și vă invităm la o incursiune în lumea celor mai bune practici legate de înfrumusețarea cu tapițerii din catifea. Catifeaua excelează în trei arii diferite, vizual, tactil și ambiental. Aceasta este surprinzător de versatilă, iar țesătura se simte și arată mai luxos decât majoritatea textilelor, dar asta nu înseamnă că este și mai puțin practică. Deoarece apare într-o gamă largă de aplicații - de la piese mari, cum ar fi paturile tapițate, până la opțiuni medii și mici cum ar fi scaunele și pernele - acest tip de material are capacitatea de a influența într-un mod pozitiv atmosfera și energia oricărei încăperi. Catifeaua impune centralitate, făcând restul obiectelor din încăpere să graviteze în jurul tapițeriilor din catifea. Această caracteristică o face un material grozav pentru piesele de mobilier îndrăznețe, fie că este vorba despre canapea, fotolii sau scaune de living din catifea. Dacă consideri că folosirea catifelei ar putea crea o senzație de demodare, soluția este să folosești catifeaua cu moderație ca motiv recurent. Scaunele nu subscriu unui astfel de pericol deoarece sunt piese modulare care pot fi repoziționate cu ușurință pentru a asigura echilibrul vizual al încăperii. Citiți mai departe pentru a vedea ce face catifeaua una dintre țesăturile noastre preferate.

5 criterii pentru amenajarea biroului de acasa

5 criterii pentru amenajarea biroului de acasa
Munca de acasă angrenează o serie de provocări și beneficii. Provocarea cea mai mare este legată de productivitatea care poate fi obținută în spațiul privat. Acesta este și unul dintre dintre argumentele principale oferite de angajatori pentru reîntoarcerea în clădirea de birouri. În timp ce aceștia susțin în mod voalat retorica lipsei de angajament și a randamentului redus în îndeplinirea sarcinilor, angajații la rândul lor formulează un contraargument bazat pe echilibrul dintre muncă și viața personală. În funcție de industrie și senioritate argumentele pot fi vectorizate în ambele sensuri. Pare-se totuși că, o masă mare a angajaților formată din persoane cu familie și din persoane care aderă caracteristicilor de introvertire, tinde să formuleze un front destul de puternic pentru atmosfera și conveniența muncii de acasă. Următorul an devine cu siguranță câmpul de bătălie între “work from home” și “work from office,” iar HR-ul va fi nevoit să identifice noi spin-off-uri pentru noua realitate. Pentru cei pentru care posibilitatea de amenajare a biroului de acasă devine o opțiune viabilă, am pregătit câteva idei care punctează succint avantajele unei astfel de alegeri. Acest val de schimbări pe piața muncii a atras în mod implicit schimbări importante și în cerințele din zona mobilierului de birou. Astfel, așa cum s-a demonstrat deja, numărul de ore mult mai ridicat petrecut la biroul de acasă, i-a determinat pe utilizatori să ridice nivelul așteptărilor legate de scaunele de birou. Printre cele mai solicitate rămân funcțiile avansate de relaxare și materialele moderne încorporate în arhitectura dispozitivului. Un al doilea criteriu care a înregistrat o importanță semnificativă este cel legat de dimensiunile suprafețelor de contact. Cele mai avansate modele au înregistrat așadar creșteri importante atât pentru liniile slim cât și pentru cele care urmează un design mai impozant. 

Shopping features for foreign nationals

Shopping features for foreign nationals
A thought of esteemed gratitude and appreciation goes to all of our clients that have chosen our products and services. We thank you all! Whether you are a temporary executive, country manager or ambitious entrepreneur located in Romania, we value your vote of confidence in our brand and vision. As the community of foreign nationals is gradually expanding, we intend to make our partners feel at home when initiating a business conversation in a foreign context. Therefore, we have decided to go the extra mile and make business more approachable by adding more user friendly international languages. Because we strongly believe in the European value proposition, we have lowered the language barrier by including additional formal languages in our business model. The new format intends to significantly increase the comfort levels and clarity of communication in a new range of native languages, aiming to speed up the overall acquisition process turnaround time. The new selection includes English, French and Italian written formats. Therefore, feel free to make general inquiries in any of the three languages. Whether your style is more informal than formal “it ‘don’t’ matter!” We strongly believe that polos as well as black suits can deliver an equally strong professional message. It is no news that guys in sneakers are settling in as the trendier black suits. Whether you enjoy a sunny day on a golf course or work hard in your bakery shop to make the best pizza in town, we stand ready to respond complex inquiries in your most comfortable and preferred manner. If any of the above tic with you, feel free to explore in more detail the added benefits of our linguistic comfort proposition.

5 lucruri despre achizitia scaunelor

5 lucruri despre achizitia scaunelor
Cu toții avem întrebări despre ceea ce va urma. În mod ironic, șezutul sau actul de ședere în sine este condiționat de distanțarea fizică. Fie că ne facem datoria civică în spitale, fabrici, sau școli, cel mai probabil multe dintre sistemele tradiționale de operare vor fi împinse spre o schimbare de paradigmă. Iar, fără a evita elefantul din sufragerie, trebuie menționat faptul că această situație are un efect deja resimțit asupra liniilor de producție și de aprovizionare ale sectorului de comerț. În timp ce multe lucruri au rămas neschimbate, au aparut mic noi provocări legate de diversitate și de timpii de livrare. Chiar dacă în unele state, industriile producătoare de mic mobilier sunt considerate pe bună dreptate nonesențiale, presiunea pe acest sector începe să se facă resimțită pe fondul contextului socio-economic emergent. În multe situații noile reguli, recomandă transferul complet sau parțial al biroului din clădirea de birouri în propria locuință. Iar pentru menținerea productivității, acest lucru impune o serie ajustări imediate. Cele mai probabile în acest sens, sunt achizițiile scaunelor de birou și nu numai. Realitatea verifică faptul că petrecerea unui număr de aproximativ opt ore lucrătoare într-o zonă de confort redus, are un impact negativ asupra productivității. În cele ce urmează așadar, am pregătit un scurt ghid explicativ care poate răspunde unor întrebări esențiale. Shopping-ul online este asociat în mod nativ cu nivele de anxietate specifice tehnologiei, iar în cele ce urmează vom adresa câteva puncte fierbinți într-o manieră “point blanc.” Această abordare voluntară, are intenția de creștere a gradului de transparență legat de achizițiile facilitate de mediul digital.

Trenduri. Identitate vizuala si functionalitati avansate

Trenduri. Identitate vizuala si functionalitati avansate
Avansul tehnologic facilitează în mod progresiv crearea de materiale și funcționalități tot mai avansate. Acestea se traduc în practică printr-o constelație de opțiuni și conveniențe ce ridică gradul de confort la un superlativ fără precedent. Schimbările generează noi oportunități de dezvoltare și concretizare a propriului lifestyle. Devin observabile așadar  semnele unei distanțări graduale față de utilitarismul tradițional limitat și a unei apropieri gentile față de dimensiunea confortului personalizat, a relaxării și a recuperării pasive. Dacă până nu demult scaunele de birou erau abordate strict prin prisma de preț-dependabilitate, interesul de dată mai recentă dezvăluie un apetit ascendent pentru elementele de finețe. Atenția deosebită la detalii precise precum varianta fructiferă de culoare, forma și orientarea cusăturilor, textura imprimeurilor, finisajul mat sau lucios, esențele și inserțiile lemnoase, conturează preocuparea sporită nu doar pentru confortul personal ci și pentru imaginea și personalitatea biroului. Dacă acestea sunt doar aspectele de suprafață, se observă că odată ce aceste condiții sunt îndeplinite cu succes, în următoarea fază interesul crește direct proporțional cu complexitatea funcționalităților. Începând de la numărul dispozitivelor ajustabile, a funcțiilor de rabatare, reclinare hidraulică, a celor de mecanism balans multiblock, a mânerelor poziționate pe spătar etc., și până la preferința explicită pentru role siliconate, clientul noii decade este dispus să accepte costul atâta timp cât reflectă în mod echitabil funcționalitățile. 

Fascinația lemnului. Universul scaunelor 2019

Fascinația lemnului. Universul scaunelor 2019
Preferințele până la jumătatea acestui an indică un trend cu grad de confidență ridicat pe toate cele trei variabile de, popularitate, activitate și de prospețime. Datorită popularității extraordinare, aceste variabile indică un scor global de 7.8 și se extind pentru prima dată și în sfera scaunelor reciclate. Ceea ce este cu adevărat remarcabil, constă în preluarea conceptului de picioare din lemn natural și folosirea acestora atât pe construcții noi cât și pe construcții reciclate. Designul trapezoidal-piramidal ranforsat cu tije metalice tinde să vorbească limbajul universal și atemporal al liniilor clasice. Motivul pentru care acest concept prinde tot mai mult teren în zona de upcycling este acela, că piesa de mobilier devine prin excelență unicat și în consecință centerpiece. Datorită paletei largi de integrabilitate nativă a cadrului din lemn lăcuit cu diferite platforme și materiale de șezut, acest design este implementat cu succes pe o arie largă de produse ce includ dar care nu se limitează la scaune de bucătărie, scaune living, scaune dining, scaune de relaxare și fotolii cu picioare din lemn. Indiferent de tipul de material al șezutului cu care este asortat, fie pvc, stofă, piele sau lemn, cadrul din lemn natural lăcuit încorporează o paletă complexă de energii pozitive. Încununate de tâmplăria piramidală, aceste scaune comunică spațiului locuit senzații depline de armonie, echilibru, prospețime și de relaxare. Dacă are sau nu vreo legătură cu geometria sacră și a fericirii, rămâne un subiect la care fiecare va avea un răspuns diferit.

"Scaune ieftine" si "Scaune Pret." Topul cautarilor pentru decor

"Scaune ieftine" si "Scaune Pret." Topul cautarilor pentru decor
În mod paradoxal cu toții căutăm ceva "ieftin și bun." O mentalitate pe deplin justificabilă aunci câdn este ancorată pe argumentul accesibilității și al durabilității. Realitatea obiectivă însă dezvăluie un spirit pompieristic și poate chiar impulsiv de cumpărături, care adesea se verifică prin calitate scăzută și acceptul tacit al unei promisiuni calitative supraevaluate. De cele mai multe ori ajungem să cumpărăm foarte ieftin și să sperăm că am făcut și o alegere potrivită. Mentalitatea fiecăruia dintre noi ca și consumatori reali este condiționată și poate cel mai adesea restricționată de un întreg complex de limitații social-economice, pe care trebuie să le manageriem în așa fel încât să rezolvăm favorabil necesitatea. Aceste tipuri de căutări spun foarte multe despre noi ca și potențiali achizitori. În primul rând poate fi argumentată o ierarhizare care se poate deduce din procesul experimentare al pieței. În prima clasă, a celor interesați de "scaune ieftine" se regăsesc cel mai adesea, vânătorii de promoții și cei care se află la prima achiziție. În cea de-a doua clasă de "scaune preț," se situează cumpărătorii care au avut deja experiența scaunelor ieftine, și care sunt în căutarea echilibrului real dintre preț și calitate. Aceștia încearcă să identifice linia de mijloc dintre reclamă și valoarea obiectivă a produsului, permițând o ecuație mai flexibilă privitoare la preț. Cumpărătorii din această clasă sunt probabil mai puțin presați de timp și nu simt presiunea unor decizii urgente care pot influența decisiv calitatea achiziției. Acest profil de cumpărător se conturează în timp și adesea presupune parcurgerea etapei anterioare.

"Scaune Cadou." Idei de living pentru cei dragi

"Scaune Cadou." Idei de living pentru cei dragi
Dacă vă regăsiți în postura celor apropiați care doresc să îmbunătățească viața de zi cu zi a celor dragi într-un mod însemnat dar nu costisitor, cu siguranță faceți parte din clasa cea mai distinsă și tot mai rară a oamenilor cu adevărat generoși. Astfel de preocupări nobile reprezintă semnătura definitorie a persoanelor discrete  cu înclinații filantropice, care vor să aducă lumină și bucurie în viața celorlalți. Poate unul dintre cele mai subestimate idei de cadou sunt cele legate de scaune și de modul de a trăi sănătos. Experiența indică însă faptul că scaunele sunt obiecte fucționale ce aduc o aură pozitivă rutinei zilnice. Fie că imaginăm un salon de vizitatori mai primitor, o bucătărie mai luminoasă sau orele de muncă petrecute într-un un scaun de birou relaxant, conceptul de scaune cadou, se pliază oricărui tip de personalitate și de destinație. În ceea ce privește relația cu personalitatea beneficiarului, aceasta își poate găsi corepondentul direct atât în culorile naturale și crossover-ul de expresii cromatice inovatoare cât și în liniile de design retro, contemporan sau futurist. În ceea ce privește destinația sau funcționalitata scaunelor, punctele de legătură se regăsesc din abundeță și aici. Fiecare clasă de funcționalitate servește într-un mod cât mai cuprinzător și mai creativ necesitățile umane regăsite în aceste categorii de produse. În mod special este vorba despre gradul de confort, imaginea estetică, durabilitatea extinsă și despre mentenanța redusă. Scaunele aduc bucurie fiecărui moment!

Scaune de birou reclinabile. Entry vs Premium

Scaune de birou reclinabile. Entry vs Premium
Dacă ești pregătit pentru o alegere creativă care chiar face diferența, atunci cu siguranță te-ai oprit unde trebuie. Conceptul inovativ de relaxare la birou este oferit prin intermediul unei clase cu totul speciale de scaune și livrează relaxarea de tip ‘instant’ direct la masa de lucru. Acest tip de design combină mecanismele de reclinare cu cel de susținere al picioarelor într-o geometrie funcțională și le configurează în mod organic pentru conveniența maximă a scaunelor de birou. Avantajul logistic al acestui concept activ de relaxare este acela că elimină necesitatea unui scaun de relaxare adițional care să ocupe un spațiu adesea limitat de birou. Tipul de utilizator pentru care a fost conceput acest scaun, petrece în mod uzual un minim de opt ore la masa de lucru și pentru care relaxarea la intervale preferențiale reprezintă o “gură de aer” pentru mușchii încordați ai spatelui și umerilor. Chiar dacă pare greu de crezut, o mare parte din energia creativă este consumată șezând, iar aceasta poate fi regenerată instant în cel mai discret și mai adecvat mod posibil prin reclinarea spatelui și întinderea picioarelor la unghiuri de relaxare optime. Ca și trăsătură generală, scaunele de birou reclinabile extind plaja de confort a suportului lombar și oferă momente plăcute de detensionare și de reenergizare. Fiind prin excelență o clasă de scaune destinată domeniului IT, acest concept de relaxare își regăsește totuși aplicabilitatea în domenii industriale diversificate.