Fotolii de Masaj 'Immersive Experience'

Maseurul tău privat prin fotoliile cu masaj nativ de la eDepot

Într-o accepțiune generală 'fotoliile cu masaj' moderne și-au depășit de mult timp denumirea generică de 'fotolii cu masaj.' Cercetarea și dezvoltarea în domeniul ingineriei biomedicale avansează cu pași repezi și mari, și pregătește adevărate revoluții tehnologice în ceea ce privește recuperarea și menținerea unui nivel de sănătate corporală optim. Iar unele sunt deja implementate cu succes în diferite sectoare industriale. Noile dispozitive, deoarece, acesta este termenul adecvat pentru un sistem care deține informațiile de bază despre anatomia umană, știu cum să 'citească' fiecare utilizator în parte și să se autocalibreze în așa fel încât să ofere un serviciu 'bespoke' fiecărui beneficiar distinct. Aceste dispozitive pot fi mai adecvat recunoscute ca adevărate 'ecosisteme de relaxare și rejuvenare.' Aceste aprecieri au scopul de a face o scurtă prezentare introductivă a ceea ce înseamnă 'livrarea unui serviciu personalizat de masaj' în anul 2018.
Este vorba despre un angrenaj electromecanic proiectat să interacționeze în mod eficient cu fizionomia umană. În primul rând, fotoliile cu masaj sunt concepute pentru livrarea de masaj părții dorsale a corpului uman. Iar așa cum se poate observa în imaginea alăturată, șina metalică în formă de L pe care culisează rolele ce intră în contact direct cu diferitele grupe de mușchi, este reprodusă aproape la scară 1:1 cu anatomia coloanei vertebrale.
Majoritatea fotoliilor sunt dotate cu un sistem de scanare al mușchilor. Este un angrenaj care scanează constituțiile corporale individuale și identifică punctele de tensiune musculară.
Rolele care reproduc masajul manual sunt concepute ca să livreze un serviciu cât mai natural. Senzațiile musculare obținute sunt acelea de strângere și de întindere viguroasă a grupelor de mușchi împreună cu ligamentele osoase.
Rolele au reproduc fidel acțiunea unor 'mâini inteligente' care acționează în sens opus forței gravitaționale a corpului, și acționează eficient în sectoarele de tensiune musculară acumulată. Aceste zone sunt bine predefinite în microcipul scaunului ca și zone de încordare și oboseală, și sunt programate să dizolve durerea fiecarei grupe de mușchi aflată în raza de acțiune. Rolele au un traseu vertical și culisează din zona capului până în zona mușchilor fesieri. În funcție de model, ajustarea distanței dintre role se poate efectua în mod automat dar și prin selecție manuală.
Sistemele de culisare ale fotoliilor cu masaj sunt adevărate minuni tehnologice. Dotate cu senzori de presiune și proximitate acestea livrează un serviciu de masaj extrem de eficient. Acestea pot livra servicii de masaj ușoare, de suprafață, cu funcție de retonifiere, dar și servicii intense, de profunzime, cu rol de recuperare. Indiferent de varianta selectată, un lucru este cert. Fie că este vorba de un masaj ușor sau de profunzime, brațul robotic este întotdeauna optim calibrat pentru livrarea unei experiențe de relaxare adecvate.
Sistemul de livrare al masajului prin intermediiul rolelor culisante este augmentat de sistemul de masaj livrat prin intermediul pernelor cu aer. Aceste funcții pot fi livrate în atât în mod combinat dar și consecutiv, în mod separat. Dacă rolele au mai mult un rol de tragere și de împingere, pernele cu aer activează prin sesiuni de presiune și vibrare atât zonele care beneficiază de interveția rolelor cât și cele neservisate de acestea. Prin urmare, în funcție de modelul selectat, zona cervicală, cea a umerilor, a brațelor și antebrațelor, a gambelor, a labei piciorului, și în unele cazuri, a tălpilor, sunt exclusiv masate printr-un ecosistem de perne de aer. Funcția de încălzire este oferită ca extras standard în majoritatea modelelor, și amplifică și mai mult gradul de relxare de profunzime. 
În funcție de model, masajul tălpilor este livrat atât prin intermediul rolelor dar și al pernelor de aer cu masaj. Procedura implică acționarea pe toată suprafața tălpilor cu insintență asupra punctelor aferente centrilor nervoși conectați la majoritatea organelor din corp.
Ecosistemul de masaj îmbină cercetarile cele mai avansate de biomecanică medicală cu științele medicinei tradiționale chineze. Fiind una dintre națiunile cu cea mai bogată experiență în domeniu, cunnoștințele multimilenare chinezești, își lasă amprenta asupra principiilor de promovare a stării de bine și a echilibrului interior fizic-psihic. Programele de operare ale fotoliilor se inspiră din vastul întins al medicinei tradiționale chinezești și include operații de acțiune asupra punctelor specifice de tensiune musculară localizate în perimetrul topografic al fiecărei zone corporale.
Unul dintre obiectivele importante care pot fi adresate prin intermediul acestor sisteme de rmasaj este acela de remodelare corporală. Această plajă de beneficii include resculptarea sănătoasă a poziției corpului, slăbirea, reducerea straturilor de celulită, retonifierea pielii etc.
Fotoliile cu masaj oferă adevărate experințe senzoriale imersive. Chiar și la prima vedere, se poate observa cum un astfel de fotoliu arată incomplet în lipsa elementului uman. Toate elementele constituente se unesc pentru a oferi o experiență autentică de relaxare și recuperare. Începând cu materialele de suprafață, acestea sunt selectiv alese pentru a fi moi la atingere dar și ușor de întreținut, durabile dar și cu funcție antibacteriană. Fie că este vorba de pielea ecologică sau de pânza din spațiile mai înguste, combinația materialelor prin designul ergonomic și a cusăturilor elegante, reafirmă imaginea unui produs bine construit meniit să ofere un serviciu de calitate. Experiența spa este complementată intuitiv prin diferite sisteme de telecomandă digitale cât și prin funcții bluetooth multimedia. Prin excelență, ești invitat să devii creatorul propiei experiențe de relaxare.
Și nu în ultimul rând, ecosistemele de relaxare îți oferă o adevărată experiență 'first class.' Capabilitatea de reclinare aproape completă a fotoliului oferă o senzație unică de imponderabilitate. La activarea funcției 'zero gravity' scaunul culisează bidirecțional și se reclinează în același timp. Parametrii de culisare sunt controlați de senzori de mișcare care scanează proximitatea sistemului și declanșează procedura de blocare automată în situația în care întâlnește obstacole neanticipate.

Păstrează-te tânără și activă cu cele mai avansate sisteme de masaj și relaxare!