Relaxare si Rejuvenare 'Quick Napping'

Scaune de masaj fixe și mobile pentru rejuvenare fizică și mentală de la eDepot

Pe această linie se poate spune, au evoluat și scaunele de masaj cu taburet. Din masivele scaune de birou cu masaj pe role, au devenit scaune de relaxare fixe și rotative. Acestea sunt create un scop precis și bine declarat, și anume, acela de reculegere, 'chiar te oprești din tot și stai să te odihnești.' Taburetul sau otomanul vine să complementeze această experiență cu un bonus de relaxare prin întinderea picioarelor. Iar cum aceste sisteme sunt de cele mai multe ori însoțite de programe de masaj, deconectarea completă până la ațipire este un lucru destul de des întâlnit.
fotoliu de masaj fix din piele alba cu taburet
 
Și poate una din întrebările la care se gândesc cei mai mulți dintre noi, este aceea dacă acest produs modular este în realitateun scaun cu masaj sau este de fapt un fotoliu cu masaj. Chiar dacă argumentele pot fi ușor construite spre oricare dintre cele două direcții, probabil că răspunsul se regăsește undeva la mijloc. Și anume, avem de-aface cu ambele. Acest sistem de relaxare este în același timp și scaun, dar și fotoliu de relaxare cu masaj. Probabil că diferențierea se realizează în funcție de sincronicitatea utilizării.
fotoliu de masaj rotativ piele neagra cu otoman
Mai precis, dacă dispozitivul este folosit asincron, adică fără taburet, atunci se poate argumenta definiția unui de scaun de masaj, sau mai exact, a unui scaun fix cu masaj. Otomanul nu dispune de nici o funcție de masaj, așadar, rolul acestuia este doar de întindere la orizontală a picioarelor și nu reduce din impactul funcțiilor de masaj. Dacă însă dispozitivul este folosit împreună cu taburetul, atunci, greutatea corpului este mult mai bine distribuită și suprafața de relaxare este mult mai extinsă .
  scaun masaj piele alb rotativ cu otoman
 
Aceste sisteme de relaxare prin masaj sunt perfect integrabile atât într-un spațiu de relaxare al unui birou cât și într-o cameră de zi. Fie că vrei să beneficiezi de o intimitate regenerativă prin ascultatul de muzică sau prin cititul unei cărți bune, scaunele din piele cu masaj sunt o alegere potrivită pentru experiența unor momente unice de relxare. Acestea pot fi oferite convenient atât în varianta cu piele ecologică dar și în cea cu piele naturală 
scaun cu masaj piele naturala alba cu otoman
Probabil că unul dintre avantajele prea puțin vizibile ale acestui sistem de relaxare este modularitatea. Și anume, într-o accepțiune de menținere a unei imagini de discreție, dispozitivul poate fi oricând redus la funcția de scaun cu masaj, pe când într-un cadru mai restrâns și intim, poate fi extins prin intermediul taburetului la funcția de fotoliu cu masaj.

Alege un scaun de masaj și redecorează-ți ziua într-un mod relaxant