Mobilierul inteligent face viața mai frumoasă

Decorează contemporan cu măsuțe de cafea și standuri tv moderne de la eDepot

La fel ca de altfel ficare segment al produselor de consum care este influențat de dezvoltarea tehnologică, și domeniul standurilor tv devine tot mai greu de diferențiat de cel al măsuțelor de cafea. Chiar dacă pentru cele mai multe dintre modele, diferențele sunt vizibile și majore, un număr considerabil totuși aajunge să se încadreze în categoria de mic mobilier “crossover.” Mai precis, scăderea constantă a greutății televizoarelor permite implementarea de designuri minimaliste, și permite acestui tip de mobilier să preia cu ușurință noi tipuri de destinații și funcționalități.

 

Măsuțele de cafea, la rândul lor încep să se transforme în dispozitive inteligente multirol care răspund unor pretenții de confort neluate în serios până în prezent, dar care tind să devină normalitate. Astfel, aceste mici piese de mobilier devin adevărate hub-uri tehnologice care predică un stil de viață conectat și minimalist. Suntem martorii, așadar, ai evoluției spre diferite variante conceptuale a pieselor de mic mobilier. La nivel practic, se observă atât trendul axat pe funcționalitate și conveniență dar și cel conceput pentru extinderea experienței multimedia prin digitalizarea suprafețelor utile.

Rămân prezente însă și piesele de mobilier tradiționale, care conferă un plus estetic și funcțional fiecărui spațiu decorat. Configurate în asortamente plăcute de lemn, sticlă și metal, aceste piese de mobilier sunt expresia intimă a spațiului personal.

Alege smart măsuțe de cafea și standuri tv pentru un living practic și elegant!